Игротека7Д авантурата е надополнета со нови можности за одлична забава за дечиња од сите возрасти, со специјално бејби-катче дури и за оние најмалите.

Незаборавни трки на три големи тобогани, трамболина, пукање со airgun пневматски пушки кои користат меки сунгерести топчиња, катче за родендени… – ова е само дел од содржините на Киносенс игротеката.